Almelo 9 september 2006

Tony

Administrator
Medewerker
Leuk heh als het een consumenten show betreft.....:r
Kijk zelf niet meer op van dit soort berichten, voor de partikulier zijn er mooie 500 grams producten op de markt gebracht dit jaar, terwijl dat zelfde product "wat tijdens een show wordt ingezet" als evenementenvuurwerk wordt gezien.!|:(

Groetjes

Denendo

Ik geloof niet dat Jaco al 500gram heeft geschoten dus het zouden hier gaan om 200grams potten.,
 

Denendo

Registered User
Toon, al gaat het om een knalerwt...tijdens evenementen zien ze bekant trektouwtjes nog als prof evenementenvuurwerk !..
Noemde eigenlijk zomaar een voorbeeld, want de 500 grams cake's zullen volgend jaar waarschijnlijk flink gebruikt gaan worden..
 
Laatst bewerkt:

Tony

Administrator
Medewerker
Toon, al gaat het om een knalerwt...tijdens evenementen zien ze bekant trektouwtjes nog als prof evenementenvuurwerk !..
Noemde eigenlijk zomaar een voorbeeld, want de 500 grams cake's zullen volgend jaar wel flink gebruikt gaan worden..

Nee nee wel serieus blijven nu,.
200grams is het geweest dus daar zijn regels voor en ik ga ervanuit dat Jaco gewoon zijn papieren in orde heeft. Voor 500gram gelden andere regels. Ook voor de consument. Wij hebben 500gram cakes gezien waarop staat dat de veiligheidafstand 50 meter is. Dit houd in dat je ook deze afstand bij shows moet hebben en omdat de kalibers groter zijn (30mm) zullen daar wel andere regels aan vast zitten.

Het gaat nu om 200grams (25mm) artikelen en de man klaagt over dat er geen opslagvergunning is uitgegeven of dat die niet aanwezig was...

Ik begrijp jou frustratie als schieter maar tel tot 10 neem een havana met seven-up, kijk of je nog een mannetje bent en ik weet zeker dat je weet tot rust bent gekomen. :*
 

Tijger

Registered User
Dag luitjes,

Even ter bevestiging maar dat wisten jullie al het was enkel consumenten vw,
wel lekker budget dus we konden lekker 200 cakes in 10 min wegbrullen.....
Het was vervoerd in een kooi(pyrobox) en wordt het 1.4S geclassificeerd heb je geen adr voor nodig......
Heb ook wel wat gehoord dat er iemand tegen het vw was, want het was slecht voor het milieu, misschien was dat de dezelfde persoon........ach ja proost Denendo ik neem er ook 1!
 
Bovenaan