Fire Sphynx Fountain

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Fire Sphynx Fountain.jpg
Meer info over de Fire Sphynx Fountain:
Importeur
: Vulcan
Collectie: 365 days a year fireworks
Artikelnummer: 1658
Netto kruitgewicht: 70 gram
Aantal per verpakking: 10 stuks
Karton eenheid: 30/10
Effect beschrijving: Een fontein aan de overkant van de straat nog te zien is. Het speciale kruit zorgt voor een spectaculaire mix van kleuren.
 

Michel_G

Zilveren Member
Een paar dagen terug even een doosje van de Fire Sphynx fountain opgehaald om ze eens te proberen. Met € 8,99 voor 10 fonteintjes zeker niet de goedkoopste, maar het de huidige/nieuwe Cat. F1 prijzen ook zeker niet de duurste van wat ik al heb gezien.

Ik moet zeggen dat dit echt keurige Cat. F1 vulkaantjes zijn! Mooie krachtige uitstoot en goede hoogte. Ze doen mij wat dat betreft wel een beetje denken aan de (oorspronkelijke) 'goede batch' Blazing Vulcan van Wolff. Qua hoogte komen de Sphynx behoorlijk in de buurt, alleen duurde de Blazing Vulcan voor mijn gevoel nog een fractie langer. (En had die laatste ook nog een groene of rode vlam/bengaal.)

Hoe dan ook; goede kwaliteit F1 fonteintjes/Vulkaantjes, wellicht een tikje aan de prijzige kant, maar waarschijnlijk zijn deze wel de nieuwe norm..... Laat ik het zo zeggen: je kan voor hetzelfde geld per fonteintje (of zelfs meer) een hoop grotere troep vinden!
 
Bovenaan