Great Hearts

Tony

Administrator
Medewerker
Cafferata - Great Hearts.png

Meer info over de Great Hearts
Importeur
: Cafferata Vuurwerk
Collectie: Vuurwerktoppers
Artikelnummer: 3458
Advies verkoopprijs:
Online Prijs:
Netto kruitgewicht: 1000 gram
Aantal schoten: 60
Kaliber:
Tijdsduur:
10 sec
Schietrichting: Mixed-shape
Bruto gewicht: 6,0 kg
Karton eenheid: 3/1
Effect beschrijving:

1x aansteken! 60 shots compound box met fanshape cakes met rode kometen die tezamen 1 groot hart vormen!


 

stefantvs

Administrator
Medewerker
Tof gedaan en complimenten dat ze dit proberen in de markt te zetten (y)
Zelf zou ik dit niet kopen , vind het niet echt wat toevoegen voor mij en heb een idee dat het wel wat munten gaan kosten en dan kan ik minder crackling spul kopen :ROFLMAO:
 

shinji

Moderator
Medewerker
Dit is er wel eentje om de blitz te maken. Kan me bijna niet voorstellen dat de massaproductie zo goed is als deze sample, aangezien het succes afhangt van zeer strikt lontwerk.
 

GMP82

Zilveren Member
Een zeer beste poging! Maar hoop inderdaad niet dat je straks voor een dikke prijs wat vormloze rode sterren in de lucht aantreft. Wie durft? :)
 

Z@P

Registered User
Hier moet je dus wel de ruimte voor hebben anders komt het effect niet over, heel gaaf ding voor in een showtje.
 

joszie

Bronzen Member
Prachtig mooi effect zo. Dit is echt wel vernieuwend. Ik denk echter dat dit een special item is die snel weer verdwijnt. Ik kan me niet voorstellen dat er een grote afzetmarkt voor is.

Leg aan de gemiddelde consument maar eens uit dat je voor 80 euro iets koopt wat 10 seconden duurt. zonder knallen..
 

Tony

Administrator
Medewerker
We moeten ook vooral niet vergeten dat de showtime collectie niet perse voor de vonsument gemaakt is. Het is ook maar zeer beperkt verkrijgbaar. Het is ontstaan als een collectie die ze in hun eigen shows schieten.
 

vonk

FPM Moderator
Medewerker
Ik denk dat met een dergelijk kostenplaatje een hoop mensen afhaken.

Normaal gesproken ben ik het met je eens. de 8 tientjes is nog een advies verkoopprijs, daar gaat vast nog wel wat vanaf. Echter denk ik dat dit zo vernieuwend is dat dit wel eens goed zou kunnen lopen, als ze het maar op veel demo's door t land kunnen laten zien.

Ik denk dat ik het er ook voor over heb, ook als is het een hoop geld. Laten we eerlijk zijn dit is toch wel uniek.
 

Michel_G

Zilveren Member
We moeten ook vooral niet vergeten dat de showtime collectie niet perse voor de vonsument gemaakt is. Het is ook maar zeer beperkt verkrijgbaar. Het is ontstaan als een collectie die ze in hun eigen shows schieten.

Inderdaad, daar moest ik ook gelijk aan denken, ideaal om tijdens bruiloftsshowtje weg te schieten voor bedrijven!

Als je als bedrijf zoiets weg wilt steppen met singleshots, dan is het kostenplaatje zelfs nog wel een stukje hoger! (60 singleshots, ontstekers + alle extra arbeidstijd). Als dit echt zo strak kan worden uitgevoerd in productie, dan is dit een perfect extra element om aan een klant aan te bieden voor bijv. een bruiloftsshowtje!
 
Gaaf! Leuk stukje innovatie. De vorm is er wel heel snel uit dus je moet niet met je ogen knipperen. Het is dat ik van te voren al wist dat het een hart is, maar vraag me af of je dat doorhebt wanneer je het niet van te voren weet. Zou hem graag eens willen meemaken, afhankelijk van de prijs wil ik hem graag proberen.
 

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Ik vraag me alleen af, WAAROM KOST DIT 80 euro? Waar is dit op gebasseerd? Lijkt mij dat de productie van zoiets nooit zoveel kan kosten, dus willen ze gewoon een extreme hoge winstmarge en lopen ze ons op te lichten wetende hoe groot de wens is na zo'n product (vraag en aanbod). Of? Cafferta, of wie hiervoor verantwoordelijk is MOET die prijs gaan uitleggen, anders word het een complete FLOP en dat zal zonde zijn.
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Ik vind 80 euro best aan de hoge prijs.
En eigenlijk is in de tail chaos het hart effect maar kort te zien.

Maar wat Tony ook zegt, misschien is het wel een verzoek vanaf de trouw business om zo'n dergelijke cake op de markt te zetten.
 
Bovenaan