Silver Salute

Bert

Registered User
Ik vind op diverse plekken terug dat deze cake 234 gram kruit zou moeten bevatten, nu bevat de 2014 versie slechts 162 gram.. Beetje een boevenstreek van Wolff voor dezelfde prijs, hopelijk is de knal nog goed in de straat.

Nog steeds een prima bak, maar denk dat de knal iets zachter was en de mines ook een stuk minder vol waren.
 

Robin84

Registered User
Laatst bewerkt:

Shenanigan

Registered User
Geloof dat dat niet mag, volgens de verkoopvoorwaarden. Dus ik ben afhankelijk van de goodwill van die shop.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

MichelAngelo

Registered User
De 2014 lichting was wat minder, maar volgens mijn informatie was de productie 2015 wel weer goed. Dan zou het probleem dus al zijn verholpen.

Is er niet iemand die toevallig gekeken heeft op de cake en productie 2015 gefilmd heeft? Dan weten we het zeker. Ben ook wel benieuwd namelijk.

Off:
De High Voltage zou een goede (vervanger) uit de Special serie zijn. Ik kan deze hier op het forum niet vinden. Kijk ik ergens over heen?
 
Laatst bewerkt:

Michel_G

Zilveren Member
Deze knalde tot verrassing nog erg goed, laatste jaren zijn ze een heel stuk minder geworden. Maar deze batch knalde gemiddelde Nederlandse salute blok er wel uit.


Lijken op jouw video inderdaad vrij goed te knallen @Vuurwerkexpress !

In het verleden (de eerste jaren/hoogtijdagen van dit blok) er de nodige van weg gestookt, maar dat voelt (en waarschijnlijk ook is) al weer een eeuwigheid geleden. Daarna eigenlijk nooit meer gehad. Goed te zien dat ze in ieder geval (mogelijk) weer iets van hun oude glorie hebben teruggekregen!
 
Bovenaan