Secret Salute

Savaga

Registered User
Nee, niks speciaals meegedaan, wel natuurlijk op een droge kamer bewaard.

TOP! Ik heb er nl ook niks speciaals mee gedaan, behalve op een droge zolder. Is dat weer iets waar ik naar uit kan kijken. Ik heb net wat Monsters afgeschoten en die vond ik al best aardig zo (is mijn eerstje jaar met knaldingetjes) dus dan zal de SS wel helemaal heftig worden! :lub:
 

Savaga

Registered User
Ik heb deze net met drie tegelijkertijd afgestoken en ik vond m wel lekker hoor, wat een geweld! Crackling was niet heel heftig, maar mooi ondersteunend aan de knallen en leuk om de lucht te vullen.

Volgend jaar zeker een karton (of 2)!
 

Z@P

Registered User
Vond hem redelijk, heb liever de at once dan deze. Maar bij de knallen van de in shock verbleekte de de ss
 

Dim

Product Beheer
Medewerker
Deze cake ook een paar keren gehad. Blijft een geweldige knalcake. De crackling bij de salute in de lucht is veel minder geworden. Maar de Crackling mine en de (NOG STEEDS) harde knal maken deze cake voor mij gewoon tot een topper.

Zoals Wim zei: Het komt goed.

En het is toch goed gekomen!
 

xray

Registered User
Idd 1 grote knal mensen moesten rennen voor hun leven bij mij klapte die op de grond uit elkaar 2 tube's de lucht in toen 1 grote knal met cracling regen op de grond jammer maar helaas :crying:
 

Shenanigan

Registered User
Ik vond dit de topper van mijn collectie! Keiharde crackling en keiharde knallen. Ik had er twee keer twee tegelijk afgestoken, na elkaar (de bedoeling was vier tegelijk maar door foute plaatsing kon mijn maatje de tweede set niet aansteken helaas).

Het was impressive hoe hard het knalde en kraakte. Beide keren gingen de handen in de lucht en werd er gejuicht na afloop, ook door de buren. Ik ben blij dat ik een karton had en blij dat ik ze goed gedroogd heb!
 

DioR

Registered User
Voor mij was hij net zoals de demo van Mantel vuurwerk Arnhem.
Zoals al bekend was was de crackling minder. En de klap bleef gewoon hetzelfde als de 2011 versie. Niets mis mee dus!
 

Richardus

Registered User
Ik vond het een vette bak. Ik kan me indenken dat de cracklingwolk voor velen teleurstellend was; daarvan zag ik (die de 2011 nooit irl zag) zelfs dat die toch écht een stuk kleiner was. Maar dat viel me nauwelijks op; de aandacht werd in beslag genomen door de felle crackling mine en de bruut harde bursts; wat een klappen! Geweldig!
 

mrfire

Registered User
Ik weet niet waarom er nog steeds een slot zit op de Salute Cake 1 van Schuurmans daarom wil ik hier even reageren..

Maar ongelovelijk wat een harde dreunen komen er uit die cake ik heb nog nooit zoiets gehoort in concumenten vuurwerk!

De dreunen waren zo hard het ging je hele lichaam door!

Ik had er 5 maar had erge spijt dat ik er niet meer had besteld.

Toen ik mijn 2de bestelling op ging halen de 31ste wist ik dus hoe hard deze jongens knalde dus ik had de verkoiper gevraagd of ik mijn bestel lijst kon wissen en voor dat geld wou ik alleen maar Salute cakes 1 van schuurmans.
gelukkig vond de verkoper dat goed alleen hij kwam terug met de mede deling dat hij er nog maar 5 had in totaal ik had er 3 besteld dus kon er nog 2 bij krijgen!

Maar echt waar ik koop aankomend oud en nieuw alleen salute cakes 1 in iedergeval gaat het meeste geld daar aan op want wat een enorme klappen komen daar van af.
zit er zelfs over te denken dat als ze er volgend jaar niet meer zijn ik geen enkel nederlands consumenten vuurwerk meer wil hebben!
 

Koetje

Registered User
Beetje jammer dat je dit topic daarmee min of meer komt vervuilen..

@ Sheninagan, mijn karton niet gedroogd, gewoon uit de schuur. Vochtvreter erbij en meer niet.
 

ThunderBall

Registered User
Ik had mijn 2 Secrets gedroogd en de mijne waren zeer goed tegen over de eerdere slechte filmpjes op het forum gezien, ik had dus toch veel crackling helaas toch iets anders opgebouwd als de versie van 2011.

Ik stak er 2 achter elkaar af en daarna werd er toch van vreugde geschreeuwd van de overkant van de straat!:hehe!:

Ze zijn me dus niet tegen gevallen.
 

smilli

FPM Filmer
Toch gewoon weer erg goed hiero, crackling wolkje was minder ja maar de knal en crackling mine waren gewoon heel erg goed net als vorig jaar!
 
Bovenaan