Archief Marakatu Mine

FPM ProductBOT

Registered User
1015_VuurwerkTotaal_XTreme_Collectie_Marakatu_Mine_2010_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Marakatu Mine[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Vuurwerkvisie[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Extreme collection[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]1015[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 18,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td]135 gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td]10[/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Effectkleuren: Rood, Zilver, Groen
Effecten: Tail, Glitter[/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

spitfire

Registered User
Ziet er wel goed uit moet ik zeggen. Voor gebruik in een showtje om 12 uur weet ik het nog niet, maar als ''leuk erbij voor tussendoor'' is ie geschikt!
 

alfabroer

Registered User
Kon deze cake kopen voor 15 euro incl thunderking 25 shots, top prijs en erg goede cake met grote effecten! Of ik er €19,- voor zou willen betalen? sterk twijfel geval!
 

funkie x

Registered User
het zal wel aan de wind gelegen hebben maar deze heeft mij niet overtuigd afgelopen oud en nieuw. kreeg hem gratis bij westdijk maar ik zou hem zelf nooit weer kopen!

bedankt voor de film mark1600!!
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Afgelopen O&N tot 3 keer gevraagd welke cake dit was, want viel me telkens weer op. Goede gouden bak!
 
Bovenaan