Noisy Rockets

Son-T

Registered User
3250_Beko_master_blaster_noisy_rockets_label_09_groot.gif


[tbl][tr][th]Meer informatie over Noisy Rockets[/th][/tr][tr][td]Importeur[/td][td]Beko Vuurwerk[/td][/tr][tr][td]Collectie[/td][td]Masterblaster[/td][/tr][tr][td]Artikel nummer[/td][td]3250[/td][/tr][tr][td]Advies verkoopprijs[/td][td]€ 1,95[/td][/tr][tr][td]Oude prijzen[/td][td][/td][/tr][tr][td]Netto kruitgewicht[/td][td] gram[/td][/tr][tr][td]Karton eenheid[/td][td][/td][/tr][tr][td]Aantal schoten[/td][td][/td][/tr][tr][td]Effect beschrijving[/td][td]Degelijke fluitpijl die eindigt in een knetterboeket. 3 zakjes á 10 stuks. [/td][/tr][tr][th]Laatste wijziging: 15/10/2012[/B[/th][/tr[/tr][/tbl][tr]

Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting Verkleinde foto; klik voor een vergroting
Klik hier voor de database link
[/tr]
[tr]







In onze database vind je nog veel meer informatie over andere producten. Klik hier om naar de database te gaan.[/tr]
 

robinub

Registered User
is er mischien iemand die hier ervaring mee heeft?

ik heb nu 3 pakken op mijn lijstje staan dus..

ow en nog een vraag is het nou 1.25 euro per pijl of per 10 stuks?

alvast bedankt,
robin
 

robinub

Registered User
@'poziloc

bedankt voor de informatie en het filmpje
ik laat die 3 pakken toch maar op mijn lijstje staan;)
is wel leuk om smorgens om 10 uur af te steken;)
 

mr. kaboem

Registered User
Ik heb er dit jaar behoorlijk wat van gezien en het zijn hele leuke pijltjes hoor!:bigsmile: Het zijn eigenlijk babypijlen met fluit+knetter alleen is de knetter wel iets heftiger als de knetter van bijv. de babypijltjes met knetter van GBV. Helaas zijn deze pijlen bij mij in de buurt sinds een jaar ook niet meer verkrijgbaar.
 
Laatst bewerkt door een moderator:

i.l.i

Registered User
ik had ze ook maar... er zat geen crackling in:mad: hoe het kwam weet ik ook niet. hij ging fluitend de lucht in en toen kwam er een klein zilver boeketje. ik baalde ervan:sad:
 

Luc_Denissen

Registered User
Heb afgelopen jaar zowel deze als de Flittering Whistle Rockets van Schuurmans gehad en ze zijn echt veel minder:sad: Ten eerste de pijltjes zijn kleiner, ze hebben ook moeite met omhoog gaan en tot slot hebben ze bijna geen knetter op het eind. Terwijl de Flittering Whistle Rockets van Schuurmans gaan echt met een lekker fluit recht omhoog gaan en nog hoog ook, daarna komt er ook nog een redelijk knetter boeket:toung: Dus echt niet de zelfde:noworry:
 
Laatst bewerkt:
Bovenaan