SHOW Vlissingen 20-07-23

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Bron: VWC

Provincie: Zeeland
Stad/dorp: Vlissingen
Locatie: Vanaf een ponton in de Westerschelde tegenover de Oranjemolen
Datum: Donderdag 20 juli 2023
Tijdstip: 22:30 uur
Schietbedrijf: DFP
Max. kaliber: Professioneel t/m 4"
Bijzonderheden: Kermis Vlissingen
 
Ik ben van de partij. Het is een eindje rijden maar goed te combineren met een kermisbezoek met het hele gezin en daarna genieten van een hopelijk mooie show. Dat er t/m 4" geschoten wordt is iig al een goed voorteken :)
 

BKVdraak

Member
Ook aanwezig! Zin in, vorig jaar werd de kermisshow vanaf een kade geschoten. Nu weer vanaf een ponton, ben benieuwd.
 

MasterBsc

Registered User
Dit was de show voor de midzomernachtmarkt van 2022:)
Wordt het een beetje vergelijkbaar Bob? Die show tijdens midzomernacht was echt top, 1 van de betere shows van Nederland ondanks het geen budget als Aalsmeer heeft. Top kwaliteit en gewoon goed geschoten.
 
Laatst bewerkt:

MasterBsc

Registered User
Geweldige show vanavond gezien met alleen maar kwaliteitsproducten. Zaten ook unieke effecten en producten zoals een (salute)watercake op 00:48, flash salute pijlen op meerdere momenten en meerdere kalibers als ik het goed heb ( ik dacht aan Zink 901 en 903 maar het kunnen ook Spaanse trueno pijlen zijn ), op 00:55 erg mooie multi color mines waar ik persoonlijk een zeer grote fan van ben, Ghost shells op 01:24, shells met een blauwe ring om het effect wat helaas niet zo te zien was doordat het niet volledig donker was op 03:40 en 03:48 en zo nog veel meer. Het is dat ik wist dat het tot 4" was want sommige shells vielen qua spreiding en brandingsduur uit als goede 5" en 6". Alles ook met een zeer harde burst waardoor de grote afstand die je in Nederland hebt niet zo boeide. Ik herkende ook wat Pyroprodukt en Blackboxx 2" cakes en ook Pyroprodukt shells die prima mee kunnen tussen alle Italiaanse en Spaanse shells die werden geschoten. De finale had ook weer de snoeiharde ABA 50mm salutes en ik gok 75mm flash salutes. Al met al echt een topshow waarbij DFP erg uitblinkt bij andere schietbedrijven door creativiteit en goede producten. Erg bedankt voor iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt!

 
Bovenaan