Japantag Düsseldorf 2024

stefantvs

Administrator
Medewerker
Ben bang dat ik hem dit jaar skip.
Later in het jaar heb je op dezelfde locatie nog een show, persoonlijk vind ik die eens stuk leuker.
Maar neemt niet weg dat dit ook gewoon een goede show is! Met onwijs mooi spul en natuurlijk de gouden finale. En voor wie het leuk vind heel het event aan de andere kant van het water. 🤩
 

Steef-Kaboom

Registered User
Is het waard om te gaan?
Ik ben jaaaaaren achtereenvolgend geweest maar het is bijna altijd hetzelfde kwa Tijdsduur, finale, showopbouw etc. en vrij traag schieten. Zelf kies ik de laatste jaren voor de kermis show in juli. Maar als je hier nog nooit geweest ben is het een must-see evenement om een keer of een paar jaar te bezoeken!
 

MasterBsc

Registered User
Ik twijfel elk jaar om te gaan en iedere keer denk ik dan 'ruim een maand later heb je daar een super dikke show tijdens de kermis dus ik sla deze over en ga daar wel heen'. Het is voor mij toch weer 2 x 2.5 uur rijden en ik vind de show zeker bijzonder maar niemand reageert zo enthousiast op deze show als op de kermisshow. De pauzes, leuke finale maar vorig jaar minder geworden als ik het goed onthouden heb. En bepaalde figuren / effecten zouden veel beter tot z'n recht komen in groter kaliber maar dat is helaas niet mogelijk. Ondanks ik veel showtjes afga sla ik deze waarschijnlijk weer over door bovenstaande redenen. Ik vind de rit voor de kermisshow ook flink maar die is de moeite echt 100% waard. Maar als je dichterbij woont dan kan je gewoon gaan, alles beter dan de Nederlandse show(tjes)
 

Gupje

Registered User
Iedereen heeft het hier over een kermis show, wat is dat dan? Want beide lijkt me interessant!
 
Bovenaan