SHOW (Intern?) Amsterdam 27-04-22

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Datum: 27 april 2022 22.00 - 28 april 2022 01.00
Locatie: Gustav Mahlerlaan Amsterdam
Schietbedrijf:
Reden: Koningsdag?


Bron:
Ontbrandingstoestemming Vuurwerk - G. Mahlerlaan 561, Amsterdam - Ontbrandingstoestemming op grond van Vuurwerkbesluit

De Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied maakt namens Gedeputeerde Staten van provincie Noord-Holland bekend dat zij een ontbrandingstoestemming op grond van het Vuurwerkbesluit heeft verleend.
Het betreft toestemming voor het tot ontbranding brengen van vuurwerk tijdens Koningsdag. Het vuurwerk zal worden afgestoken op 27 april 2022 tussen 22:00 uur en 01:00 uur. Exacte locatie: op het dak van het gebouw aan de Gustav Mahlerlaan 561 te Amsterdam. Datum besluit: 14 maart 2022 Zaaknummer: 10962623
Heeft u een vraag over deze zaak dan kunt u gebruik maken van dit webformulier. Er wordt dan contact met u opgenomen.
Bezwaar
Als u belanghebbende bent bij het besluit, kunt u binnen zes weken na de dag van bekendmaking daarvan een bezwaarschrift indienen bij gedeputeerde staten van Noord-Holland, ter attentie van de secretaris van de Hoor- en adviescommissie, Postbus 3007, 2001 DA Haarlem.
Vermeld in uw bezwaarschrift altijd de datum, uw naam, adres, handtekening en de reden(en) waarom u bezwaar maakt. Stuur ook een kopie van dit besluit mee en vermeld het referentienummer/kenmerk van dit besluit.
Dient iemand anders namens u een bezwaarschrift in, stuur dan een machtiging mee. Verder verzoeken wij u om uw telefoonnummer in het bezwaarschrift te vermelden.
Het indienen van een bezwaarschrift schort de werking van dit besluit niet op. In spoedgevallen kan tijdens de bezwaarschriftprocedure een voorlopige voorziening worden gevraagd aan de voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht, postbus 1621, 2003 BR Haarlem.
U kunt ook digitaal het verzoekschrift indienen bij de genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Voor het behandelen van een verzoek worden griffiekosten in rekening gebracht.
Voor meer informatie over het maken van bezwaar kunt u de brochure 'Bezwaar en beroep tegen een beslissing van de overheid’ downloaden van de website www.rijksoverheid.nl. Voor algemene informatie over procedures kunt u ook bellen met de rijksoverheid op telefoonnummer 1400 (lokaal tarief).
De bekendmaking van het besluit is gelijk aan de genoemde datum van het besluit.
Alle stukken inzien?
Kijk op de website van de Omgevingsdienst Noordzeekanaalgebied om alle gepubliceerde documenten in te zien. Klik hier voor de directe link naar de publicatie.
 

heartworm

FPM Kalender Beheer
Medewerker
Dit was wel 'grappig' .
Amsterdam wou niet voor het vuurwerk betalen met als drogreden dat de vogels er last van zouden hebben, terwijl uit grondig onderzoek gebleken is dat er geen noemenswaardige verstoring plaastvond bj eerdere evenementen.

Martin Garrix organiseerde op z'n dakterras een vuurwerk met als budget waarschijnlijk het veelvuldige van de sloterplas.
 

Z@P

Registered User
Lekker showtje, geen fan van zn muziek maar dit is een strakke actie!
 
Bovenaan