SHOW Hilversum 05-05-23

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Info via VWC:

Provincie: Noord-Holland
Stad/dorp: Hilversum
Locatie: Laapersveld
Datum: Vrijdag 5 mei 2023
Tijdstip: 22:30 uur
Schietbedrijf: Xena Vuurwerk
Max. kaliber: Consumenten en professioneel vuurwerk
Bijzonderheden: Bevrijdingsdag
 

vuurvent

Registered User
De exacte starttijd van deze show is 22:30 uur.
Bron: https://www.livehilversum.com/nl/uitagenda/1665840752/bevrijdingsvuurwerk en https://www.visitgooivecht.nl/nl/uitagenda/1665840752/bevrijdingsvuurwerk.
Het schietbedrijf heb ik niet kunnen acherhalen maar zoals stefantvs ook al opmerkte is de kans groot dat het net als voorgaande jaren Xena zal zijn.
Snap zoiezo niet waarom bedrijven niet gewoon hun agenda delen.
Altijd leuk voor de fanaten.
Geen idee of het te maken heb met concurrentie of wat dan ook
 

MasterBsc

Registered User
Erg leuke show weer gezien waar ik erg naar uitkeek na de dikke show van vorig jaar. Helaas bleef de rook hangen en kwam langzaam naar het publiek en kreeg je snippers in je ogen dus helaas was het soms niet helemaal zichtbaar maar daar is niks aan te doen natuurlijk. Erg goed geschoten weer in leuke thema's ( met korte pauzes vanwege de rook denk ik? ) en de PSE/T2 producten waren van goede kwaliteit en werden goed gebruikt. In het begin was dat rad/wiel echt prachtig, deed me een beetje aan Malta denken. Ik miste in het algemeen wel de ABA salutes, die werden vorig jaar veelvoudig gebruikt en die maakte de show echt naar een hoger niveau. Nu hadden ze goede report mines als een soort vervanging maar dat is toch niet hetzelfde. Er werden dit jaar geen F4 producten gebruikt ( geen blokken en geen shells dus ). De show duurde ook iets korter. Niet om te zeuren maar het was wel een degradatie helaas vergeleken met vorig jaar. Al hadden ze de finale alsnog heel lekker geschoten hoor, een beetje op z'n Spaans. M'n complimenten dus alsnog naar Xena en de crew voor het showtje!

 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Het was weer gezellig om weer een aantal oude bekenden tegen te komen, die je zelfs tips geven.
Show was prima, alleen jammer dat de diepgang ontbrak en het af en toe een schiet maar raak voor een knaak show werd.
Misschien een beetje negatief van mij, maar er valt wat betreft de locatie veel meer te behalen.

Mijn foto's.
Stop ik met roken, ga ik naar een show waar je in de rook komt te staan.
Dus helaas overbelichting.
Omdat ik nog steeds afstandbedieningsloos foto's neem, was ik voor de show een beetje aan pielen m.b.t. het onscherp zijn van foto's.
Dat viel reuze mee, maar helaas de rook die bleef hangen, dus veel foto's overbelicht.
Toch een selectie, zitten toch mooie foto's tussen.













 

jappy-b

Registered User
Lang geleden dat ik hier geweest ben! De laatste keer dat ik op deze locatie naar een show heb staan kijken is meer dan 10 jaar geleden.
Ik kwam laat aan en hierdoor was het even zoeken naar een plekje tussen de mensen. Snel de spullen neergezet en gewacht tot de show zou beginnen. Of deze show beter of slechter is dan voorgaande jaren durf ik niet te zeggen. Maar desondanks heb ik wel een prima show gezien vanavond.
Door de rook ontwikkeling was het inderdaad erg lastig om foto's te maken maar toch heb ik nog wat leuke plaatjes kunnen schieten

NpG8uU3.jpg

lET6gUe.jpg

hyI8Dae.jpg

6ovhraC.jpg

aQUKLs1.jpg

Uq1IoWF.jpg

fnBWzJe.jpg






 

vuurvent

Registered User
Vond zelf het Maltese wiel erg gaaf.
Verder was het veel cakes rammen. Miste een echt goeie finale met wat lekkere salutes erin. Maargoed in Nederland heb ik ook me verwachtingen bijgesteld. Was gewoon voldoende voor mij :)
 
Bovenaan