SHOW Gorinchem 19-08-23

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Ik ben ook naar deze show geweest.
Achteraf baal ik een beetje omdat ik vele edities van deze show gemist heb.
Ik was een beetje bang (Vaak bu-j te bang!) om een goede parkeerplek te vinden en geen goede plek te vinden om foto's te nemen.
Dat viel achteraf best mee.
Ik heb op de Altenawal een prima plek gevonden.
Hierbij de foto's.
Weer lekker veel, genieten maar.











 

The Cigarman

Moderator
Medewerker

The Cigarman

Moderator
Medewerker

MasterBsc

Registered User
Last minute besloten om te gaan want het kwam helemaal niet goed uit. Maar ben zeker blij dat ik ben geweest! Gelijk een leuk beeld van Gorinchem, leken relatief veel normale ( welvarende ) mensen te wonen. Dat geeft tijdens zo'n feest waar iedereen gedronken heeft altijd wel een beter gevoel dan wanneer er vervelend volk om je heen staat.

Maar weer over de show. Echt top geschoten, leuke thema's en ik herkende wat Xena/Red Wire blokken van een jaar geleden in Hilversum. Er werd ook gekozen voor goede kwaliteit ( Europese ) shells die zeer goed overkwamen. Ook Italiaanse meerslagen shells en salutes wat natuurlijk vrij uniek is in NL. De combinatie steeds met prachtige singlerows naar een multibreak shell/salute was zeer goed gedaan. Ik weet dat Xena altijd top kwaliteit levert en dat werd nu weer bevestigd. En de hele dikke salutes ( ik gok ABA ) waren helemaal heerlijk haha, daar kan ik echt van genieten. Goed opbouwend gebruik van gemaakt en de finale salvo donderde lekker door de stad heen. Klinkt triest om te zeggen maar dat is tegenwoordig haast 'on-Nederlands'. Een show waar ik zeker jaarlijks heen zal gaan en behoort tot de top shows!

 
Bovenaan