SHOW Eiland van Maurik 15-07 / 29-07 / 12-08-23

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Via VWC

[Show] Eiland van Maurik - 15 juli 2023 + 29 juli 2023 + 12 augustus 2023​

Provincie: Gelderland
Stad/dorp: Maurik
Locatie: Eiland van Maurik
Datum: Zaterdag 15 juli 2023 + zaterdag 29 juli 2023 + zaterdag 12 augustus 2023
Tijdstip: Vermoedelijk 22:30 uur
Schietbedrijf: DFP
Max. kaliber: Consu en PSE
Bijzonderheden: Georganiseerd door Vakantiepark Eiland van Maurik
 

MasterBsc

Registered User
Gewoon aan de dijk als je aan komt rijden vlak voor het park. Wel oppassen voor stenen aan de zijkant van de weg, dat heb je op sommige stukken waar je je auto dus niet kan neerzetten.
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Gewoon aan de dijk als je aan komt rijden vlak voor het park. Wel oppassen voor stenen aan de zijkant van de weg, dat heb je op sommige stukken waar je je auto dus niet kan neerzetten.
Anders is zit er links een parkeerplaats voor (vis)vijver. (Edit: Daar zat een slagboom voor.)
Daar kan je ook parkeren.
Kijk uit met die stenen aan de zijkant, ik heb een keer gezien dat iemand zijn onderkant aan gort reed, toen ik de breedbek teckel van mijn ouders aan het uitlaten was.
 
Laatst bewerkt:

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Voor de mensen die vanaf Tiel komen.
De brug over het Amsterdam Rijnkanaal is afgesloten.
N835 Rooyensteinse brug: Werkzaamheden voor een veiligere weg op Rooyensteinse brug

Provincie Gelderland voert van maandag 10 juli tot en met vrijdag 22 september 2023 werkzaamheden uit aan de N835 op de Rooyensteinse brug over het Amsterdam Rijnkanaal. Hiermee lossen we een verkeersveiligheidsknelpunt op en wordt de inrichting en veiligheid van de weg verbeterd. Fietsers kunnen straks achter een barrière veiliger over de brug en te breed landbouwverkeer wordt met een detectiesysteem over de brug geleid. Zo rijdt het verkeer veiliger en vlotter door.

Tijdens de werkzaamheden is het noodzakelijk de brug af te sluiten voor doorgaand verkeer.
Je kan via industrie terrein Medel rijden, of een afslag verder rijden (Echteld).
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Samen met Michel (Jawe) naar deze wezen kijken en een prima show gezien.
Mooie artikelen gezien van onze vonkende vriend uit Duitsland.
Natuurlijk heb ik ook een aantal foto's genomen.
Komen ze, lekker veel, niemand kijkt toch in die albums.













 
Laatst bewerkt:

FransT

FPM Fotograaf & Filmer
Medewerker
Deze show zie ik ook bij 26 augustus staan, dat klopt niet toch of is er 1 extra gepland?
 

MasterBsc

Registered User
Alle 3 de showtjes zijn 22.30 inderdaad. Ik ben morgen ook aanwezig. Nog best ver rijden voor een consumentenshowtje maar het is altijd leuk om bepaalde productie te zien
 

The Cigarman

Moderator
Medewerker
Weer even wezen kijken.
Het was wat drukker dan 2 weken geleden, maar een prima show gezien.
De show was qua opzet heel anders dan 2 weken geleden en dat vind ik prima, lekker variëren met die shows.
Ik heb natuurlijk foto's gemaakt.
Vanwege de wind die er niet of nauwelijks was, trok de rook niet weg, daarom zijn sommige foto's overbelicht.











 

The Cigarman

Moderator
Medewerker

MasterBsc

Registered User
Leuke show weer gezien vanavond. Maurik staat jaarlijks op de planning en het lijkt steeds beter te worden, ook drukker dus dat zegt genoeg. Ik had eigenlijk dezelfde show als 2 weken geleden verwacht van wat ik op film zag maar er werden nu andere producten geschoten, waarvan sommige echt super goed.

Een schietlijstje kom ik later mee maar op een gegeven moment kwamen er goud boeketten voorbij op 01:58 die op 2" leken qua stijglading + burst + spreiding en na het goud kwam er prachtig wit wat nog veel groter uitviel ( Funke Kamuro heet die cake uit m'n hoofd gezegd ). Ik dacht eerst dat het T2 50mm singleshots waren maar ze vielen zelfs nog veel groter uit en dat voor 30mm, ongekend goede cake. Dat is een product die de huidige absurde prijzen waard is als grote uitzondering. Het Crossette element was ook leuk en scoort altijd goed bij het publiek, met waarvan ik het vermoed vooral de Splitting Rainbow van GBV die prachtig overkwam op 02:56. De Kingstown Hangover en de Cairo crackling vielen natuurlijk ook positief op met de snoeiharde burst. Verder tussendoor leuke cakes met een prima gemiddelde burst
, waarvan ik vermoed dat er redelijk wat Argento was omdat de tails me aan Funke doen denken en de burst een beetje 'maximaal' voor kooiloos klonk ( je herkent de klank van de burst in real life ). Ik vermoed ook wat Magnum/Broekhoff cakes, die vaker worden gebruikt in Maurik. De spinner naar blinker was een beetje laf qua burst en spreiding, die zou ik zelf niet kopen maar was voor de show een leuk element. Voor de finale duurde een crackling cake nog wat lang jammer genoeg, dat hield het tempo er net uit van de pre-finake naar de finale. Je merkte trouwens wel bizar veel verschil tussen de Cairo crackling en die cake in burst, ben wel benieuwd welke dat was want de spreiding was dan wel weer prima en leuk met de kleuren er bij.

Daarna kwam toch de finale die een beetje Spaans overkwam, dat doet DFP tegenwoordig een stuk beter! Opbouwend met meerdere tonen zoals fluit, salute en sier effecten zeg maar. Ondanks de beperkte aantal producten die er gebruikt kunnen worden was dat perfect uitgevoerd. Als ik de filmpjes terug kijk heb ik een idee dat dit wel de beste van de 3 showtjes was, al zagen de andere er ook goed uit. Zeker meer dan tevreden voor de afstand die ik moest rijden.

 

MasterBsc

Registered User
Even een correctie, die 'Funke cake' op 01:58 waren een beetje te mooi om waar te zijn. Dat waren 48mm PSE singleshots met toevallig exact datzelfde effect. Dat was een beetje te mooi om waar te zijn voor de Funke Kamuro al viel die vorig jaar ook super uit.

De gene die op de Splitting Rainbow leek was een Duitse crossette cake en voor de rest werd er zo goed als geen Argento geschoten.
 
Bovenaan