SHOW Almere 30-10-2021

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf

Provinciaal blad van Flevoland​

Datum publicatieOrganisatieJaargang en nummerRubriek
21-09-2021 09:00FlevolandProvinciaal blad 2021, 8399omgevingsvergunning

Bron: https://zoek.officielebekendmakingen.nl/prb-2021-8399.html

Vuurwerkbesluit
Gedeputeerde Staten van Flevoland maken bekend dat een ontbrandingstoestemming is verleend voor:

Omschrijving : vuurwerk te ontbranden tijdens het Diwali Feest
Locatie : Esplanade in Almere
Datum evenement : 30 oktober 2021
Aanvrager : Caffero GmbH
Locatie : Esplanade in Almere
Verzenddatum : 17 september 2021

Ter inzage
Het besluit is vanaf 21 september 2021 in te zien op de website officiële bekendmakingen.nl en digitaal voor iedereen op te vragen bij de OFGV via telefoonnummer: 088-63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.

Bezwaar
De termijn van zes weken voor het indienen van een bezwaar start op de dag na de verzending van het besluit aan de aanvrager.
Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en ten minste naam en adres van de indiener, de datum, een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht en de reden waarom u het niet eens bent met het besluit bevatten. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan Gedeputeerde staten van Flevoland, Postbus 55, 8200 AB Lelystad.

Voorlopige voorziening
Het besluit treedt de dag na de in deze publicatie genoemde bezwaartermijn in werking.
Het indienen van een bezwaarschrift schorst de inwerkingtreding van dit besluit niet. Als de uitvoering van dit besluit onherstelbare gevolgen met zich meebrengt, kan daarnaast een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, o.v.v. voorlopige voorzieningen, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd, treedt het besluit pas in werking nadat de voorzieningenrechter hier een besluit over heeft genomen. In het verzoek moet worden aangegeven waarom sprake is van een spoedeisend belang.

Aan het indienen van een verzoek om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden. Meer informatie en uitleg over het indienen van een voorlopige voorziening is te vinden op www.rechtspraak.nl.

Vragen
Heeft u vragen dan kunt u contact opnemen met de OFGV via telefoonnummer:
088 – 63 33 000 of e-mail: info@ofgv.nl.
Kenmerk: Z2021-010647
 

Firewebs

kalender beheerder / fotograaf
Bron: https://www.almere-nieuws.nl/nieuws...komende-zaterdag-zorgt-voor-politieke-vragen/

Een vuurwerkshow op de Esplanade ter afsluiting van Diwali, zorgt voor verontwaardiging bij de Partij voor de Dieren. Zowel provincie als gemeente gaven er een vergunning voor af, dat terwijl de gemeente voornemens is om de stad in uiterlijk 2024 vuurwerk vrij te maken.

Komende zaterdag wordt het Hindoestaanse lichtjesfeest afgesloten met vuurwerk, maar als het aan de Partij voor de Dieren ligt had dat ook anders gekund.

"In een tijd dat we naar een vuurwerkvrije stad willen gaan en er prachtige alternatieven zijn zoals droneshows, dan kun je anders kiezen en dus niet voor evenementen die verstoringen geven aan de natuur en dieren in de omgeving", aldus Marjolijn Veenstra.

De partij heeft inmiddels schriftelijke vragen gesteld aan het college van B&W.

FUCK DIE TERING PARTIJ!
 
Bovenaan